Doctor Sleep -ohjaaja kertoi, miksi Ewan McGregor valittiin pääosaanEnsi syksynä, 8. marraskuuta nähdään elokuvateattereissa Hohdon jatko-osa Doctor Sleep. Mike Flanaganin ohjaama Doctor Sleep toimii jatko-osana niin Hohdon kirjaversiolle kuin Stanley Kubrickin vuonna 1980 ohjaamalle elokuvalle, ja siinä nähdään aikuiseksi kasvanut Danny Torrance, jota esittää Ewan McGregor.

Entertainment Weekly:n haastattelussa Mike Flanagan kertoo, miksi hänen mielestään juuri McGregor oli täydellinen valinta Tohtori Unen pääosaan.

“Halusimme ehdottomasti jonkun, joka näyttäisi siltä, että voisi oikeasti olla Jack Nicholsonin ja Shelley Duvallin jälkeläinen. Halusimme, että tämä näyttelijä todella tuntuisi Danilta. En koskaan huolehtinut siitä, että olisiko hänessä Jackin elementtejä, koska Danissa ei välttämättä tarvitse olla niitä. Hänen viimeinen muistonsa isästä on 5-vuotiaan pojan. Ewan voi heittää häijyn hymyn, mutta se ei ollut meidän tarkoituksemme. Meille tärkeintä oli se, että voisiko hän olla heidän poikansa. Se riitti meille.” - Suom. Muropaketti.com

Aiheeseen liittyvää

Hohdon jatko-osa Doctor Sleep sai vihdoin trailerin

Lähde:
Muropaketti.com

Lähetä kommentti

0 Kommentit