Pimeyden Talo (Black House)

Pimeyden talo - Stephen King

Kaksikymmentä vuotta sitten poika nimeltä Jack Sawyer matkasi toiseen universumiin pelastaakseen äitinsä siellä elävän kaksoisolennon – ja samalla äitinsä – ennenaikaiselta ja tuskalliselta kuolemalta. Nyt Jack on Los Angelesin poliisista eläkkeelle jäänyt murhaetsivä, joka asuu pikkuruisessa Tamarackin kylässä Wisconsinissa eikä muista mitään seikkailuistaan toisessa maailmankaikkeudessa.

Mutta sitten Wisconinissa tapahtuu sarja julmia murhia, jotka muistuttavat vuosikymmeniä aiemmin riehuneen mielipuolen surmatöitä. Sikäläinen poliisipäällikkö pyytää Jackia kokemattoman väkensä apuun murhamiehen etsintään. Mutta ovatko nämä murhat vain jonkun häiriintyneen ihmisen töitä vai onko jokin salaperäinen paha voima päässyt valloilleen tällä pienellä paikkakunnalla? Ja mikä saa aikaan Jackin selittämättömät valveunet punarinnan munista ja punaisista höyhenistä? Yrittääkö joku viestiä hänelle jotain?

Lopulta Jackin on pakko yrittää selvittää tämä arvoituksellinen viesti. Hän joutuu palaamaan salattuun menneisyyteensä, toiseen universumiin. Sieltä hän saa voiman ja rohkeuden astua hylätyn metsätien päässä olevaan pelottavaan taloon ja kohdata siellä piileksivät rivot ja verenhimoiset pahathenget.

Pimeyden talo on muhkea lukupaketti perinteisen kauhukirjallisuuden ystäville. Kaksi kokenutta kirjailijaa on yhdistänyt voimansa taatakseen lukijoille hiuksianostattavia ja selkäpiitä karmivia elämyksiä.

Julkaisuvuosi: 2001
Sivumäärä: 654

Hae kirjaa

Antikvaari.fi
Finlandiakirja.fi

Muuta

Kirjassa on lukuisia viitteitä Mustaan torniin sekä Pedon sydämeen.

Lähde

Risingshadow
Piina

Lähetä kommentti

0 Kommentit