Stephen Kingin sarjat listattuna paremmuusjärjestyksessä

Castle Rock

Stephen King tv-sarjat

Henkilökohtainen listani, jossa on Kingin tv-sarjat paremmuusjärjestyksessä. Kovin paljon niitä ei ole, mutta sen verran kuitenkin, että saan top-5 listan tehtyä.

Castle Rock

“Castle Rock on tapahtumapaikka useassa Stephen Kingin tarinassa ja osavaltio Maine sitäkin useammassa.” - hs.fi

“Hyvän Stephen King -adaptaation tekeminen ei ole helppoa hommaa, saati sitten suunnilleen koko kirjailijan luoman universumin ahtaminen yhteen tv-sarjaan.” - Muropaketti

Mr. Mercedes

Hullu sarjamurhaaja pääsee pakoon varastettuaan Mersun ja ajettuaan sillä ihmisjoukkoon. Kaksi vuotta myöhemmin eläkkeelle jäänyt murhatutkija Bill Hodges alkaa taas tutkia tapausta saatuaan kasan kammottavia viestejä. Kiitetty sarja perustuu Stephen Kingin bestselleriin, ja sen takana seisoo mm. Big Little Lies ja Ally McBeal -sarjoista tuttu David E. Kelley.

11.22.63

11.22.63 on kirjailija Stephen Kingin menestysromaaniin 22.11.63 perustuva yhdysvaltalainen jännityssarja. Sarjassa päähenkilö Jake Epping (James Franco) matkustaa ajassa menneisyyteen tarkoituksenaan estää John F. Kennedyn salamurha.

Haven

Nuori FBI-agentti kohtaa yliluonnollisten tapahtumien vyöryn mainelaisessa pikkukaupungissa. Nuori, nokkela ja itsevarma agentti Audrey Parker saapuu Havenin pikkukaupunkiin selvittämään rutiinijuttua ja joutuu keskelle outoja tapahtumia. Samalla kun Parker tutkii, mitä Havenissa oikein on tekeillä, hän saa selville asioita omasta menneisyydestään ja taustastaan.

Under the Dome

Under the Dome on yhdysvaltalainen scifidraamasarja, joka perustuu Stephen Kingin romaaniin Kuvun alla (Under the Dome). Kirjasta televisiosarjaksi on kehittänyt Brian K. Vaughan.

Sarja sijoittuu Chester’s Millin pikkukaupunkiin, jonka asukkaat huomaavat joutuneensa eristyksiin suuren näkymättömän kuvun ilmestyttyä paikkakunnan ympärille. Kylän asukkaat yrittävät päätellä mikä kupu on samalla kun sen toisella puolella Yhdysvaltain armeija miettii samaa. Käy ilmi että kuvulla on kuin "oma tahto" joka määrää kaupunkilaisten elämää.

Lähetä kommentti

0 Kommentit